Christine Bogattke Massage
Copyrigh Morphouse design webbureau - Valid XHTML
sundhed & velvære
Massage 01

behandlingsform

BEHANDLINGER:

FYSIURIGSK:
Fysiurgisk massage er en massageform, hvor musklen bliver gennemarbejdet fra dens udspring til dens tilhæftning. Denne grundige bearbejdning af musklen medfører øget blodcirkulation og herved frigives affaldsstoffer, som har ophobet sig i muskulaturen. Dette giver større bevægelighed i muskler og led.

DYBDEMASSAGE:
Hensigten med dybdemassage er at nå ind til de dybere liggende muskler i kroppen. Det kræver god og rolig følsomhed at arbejde med mennesket på denne måde. Dybdemassagen kan rette op på skævheder og ubalance i skelettet, samtidig med at der kan blive frigjort dybereliggende følelser, som har været årsag til spændingerne.
Jeg har valgt at kombinere disse to massageformer i min behandling og kan til tider kombinere et med andre fagområder, som kan hjælpe til en optimal behandling.

SPORTMASSAGE:
Idrætsskade er en type af skader, der forekommer oftest ved ensidig og statisk muskelarbejde og i tilfælde, hvor personen udsætter sine strukturer (muskler, sener, bindevæv og knogler) for større belastning end de rent fysisk er i stand til, eller ved gentagne gange at udsætte sin krop for belastning tæt på deres fysiske grænse.
Sportsmassage er en hurtigere, pulserende form for massage, hvor jeg går i dybden og ofte giver passive stræk alt efter strukturens behov og skade.

ZONETERAPIEN:
Under vores fødder findes et helt kort, som afspejler vores organer i kroppen. Det var oldtidens Ægyptere der fandt frem til at man kunne påvirke fødderne ved tryk på de pågældende zoner. Zonerne svarer til organerne i kroppen, som bliver stimuleret via små tryk. Det påvirker nervesystemet, som udsender impulser til de specifikke organer i kroppen, der bliver arbejdet på.
Zoneterapien har en god effekt på immunforsvaret - hedeture (overgangsalderen) – fordøjelsesproblemer – forskellige betændelsestilstande i kroppen såsom mellemørebetændelse, bihulebetændelse osv.

Kan nu også tilbyde LASER BEHANDLING:
Kan også kaldes Biostimulerende LaserTerapi som accelererer alle faser af den naturlige helingsproces. Det giver energi til cellerne ved at styrke produktionen af ATP(cellernes brændstof), hvilket fører til en væsentlig forøgelse af celleaktiviteten. Dette bevirker blandt andet en hurtigere koagulation ved akutte skader, hvilket igen reducerer ødemer og hævelser. LaserTerapi virker stærkt dæmpende på inflammationer, både i kroniske og akutte tilfælde.
LaserTerapi forøger dannelsen af kollagent væv og medvirker derved til en hurtigere sårheling. Det mobiliserer kroppens naturlige immunforsvar og styrker således evnen til at bekæmpe angreb fra bakterier, vira og svamp. Blodgennemstrømningen forøges, selv i områder med nedsat cirkulation og/eller kroniske muskelspændinger.
Desuden virker LaserTerapi smertedæmpende, dels ved at reducere det problem, der har forårsaget smerten i første omgang, dels ved at stimulere kroppens produktion af endorfin og encephalin.
Biostimulerende LaserTerapi har ingen kendte bivirkninger. Det hjælper simpelthen kroppen med at gøre det den allerede er programmeret til at gøre - bare langt hurtigere.


Christine Bogattke
Tlf: +45 2254 4321
Klinik Tlf:+45 4921 4050
E-mail:
christine@massage-bogattke.dk